column

Reinigingskuur   & Detox

Reinigingskuur & Detox

01-04-2019

Door onze voedingsgewoontes en drukke leefstijl kan het zijn dat onze spijsvertering niet meer optimaal werkt. Hierdoor kunnen er afvalstoffen in ons lichaam achter blijven.

Deze afvalstoffen bestaan uit etensresten die onvoldoende verteerd zijn. Afvalstoffen kunnen ook bestaan uit toxische stoffen in voeding (hormonen, antibiotica, chemische toevoegingen, pesticiden) en luchtvervuiling uit onze woon of werkomgeving.

Om in goede gezondheid te blijven is het van belang om af en toe aandacht te besteden aan het afvoeren van deze overtollige afvalstoffen. Dit kan in de vorm van een reinigingskuur.

Een ayurvedische reinigingskuur is altijd persoonlijk.

Geen enkele kuur is hetzelfde. De kuur wordt afgestemd op jouw constitutie, de eventuele klachten, de mate van disbalans en op jouw mogelijkheden.

Een van de vormen van een reinigingskuur is dat je een aantal dagen een dieet volgt gevolgd door reinigende behandelingen. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op! Ik ben in het vergoedingensysteem van de zorgverzekeraars opgenomen, kijk voor vergoeding van de behandelingen in je aanvullende polis onder alternatieve geneeswijzen of informeer bij je ziektekostenverzekering.

Aanbieding: Een reinigingskuur bestaande uit: consult, voedingsadvies en 5 reinigende massagebehandelingen: van € 550,- voor € 440,-

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).