column

Miracle House verbetert jouw lichaam natuurlijk!

Miracle House verbetert jouw lichaam natuurlijk!

01-04-2019

Je kunt bij ons terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen die niet-chirurgisch, geheel pijnloos en onschadelijk zijn.

Bij o.a. vermoeidheid, hoofd- en gewrichtspijn en cellulite zijn vaak de gifstoffen de oorzaak. In dat geval is de Universal contour wrap de juiste behandeling.

Wil je je stofwisseling een boost geven en overtollig vocht kwijt raken? Dan is Linfopress, lymfemassage, de perfecte behandeling voor je.

Wil je juist vet kwijt op de moeilijke plaatsen, dan hebben we Lipolaser-, infrarood spierstimulatie-en radiofrequentiebehandelingen als krachtige middelen om snel resultaten te behalen! Bij ons ben je op het juiste adres om je doel te bereiken!

Marie Hagen heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Orthomoleculaire voeding, bio-resonantie en detoxcoaching. Met ruim 12 jaar ervaring is zij succesvol met het ontgiften van het lichaam, met huidverstrakking, gewichtsverlies, cellulite, oedeem en vochtretentie.

Met de diverse behandelingen heeft ze reeds veel mensen van lichamelijke klachten en ongemakken afgeholpen Bel gerust voor een vrijblijvend en gratis consult gesprek!

Linfopress kennismakings- behandeling i.p.v. € 39,95 nu € 25,-!

Rading 158, Loosdrecht 06-22 88 72 20

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).