bruisende zaken

Rosa’s Cantina: beroemd in    het Gooi

Rosa’s Cantina: beroemd in het Gooi

01-05-2019

In 2016 startte Rosemarijn de Vink Rosa’s Cantina in Loosdrecht. Inmiddels 3 jaar verder is het restaurant een begrip geworden in het dorp, de Vechtstreek en het Gooi!

Vanuit de hele regio komen jong en oud, hippe en gewone gasten, sportievelingen, recreanten, buitenlanders en buurtbewoners voor de authentieke pizza’s, een heerlijke pasta of een van de andere huisgemaakte Italiaanse gerechten. Gecombineerd met o.a. de Italiaanse wijnen van de familie Boonstra uit Hilversum wordt ieder bezoek een klein feestje!

Bijzondere mediterrane sfeer
Rosa’s Cantina kenmerkt zich door de gezellige en gemoedelijke sfeer. De kleuren in alle ruimtes zijn gedurfd en warm, het meubilair is eenvoudig en de leuke patio oogt verrassend buitenlands. Vele gasten zeggen: “het is net of je even op vakantie bent!” In de borrelbar met originele tegelwand en koelvitrine met tapashapjes wordt dit nog eens extra bevestigd. En ook de medewerkers dragen hun steentje bij met hun enthousiast gastheerschap, alsof je bijna familie bent!

Van Take-away tot Catering, van Babyshower tot Buurtborrel
Flexibiliteit en meedenken met de gast, dat staat centraal bij Rosa’s Cantina. Werkelijk de hele menukaart (dus naast pizza’s ook bijvoorbeeld Flammkuchen of salade of pasta of tapas) kan meegenomen worden! Je belt of bestelt ter plekke en binnen een mum van tijd staat de bestelling gereed.

Ook catering bij gasten thuis behoort tot de mogelijkheden. Alles is mogelijk: van buffet, BBQ, planken met hapjes of een compleet uitgeserveerd menu. Compleet met leuke details. Daarnaast kun je ook voor een babyshower (met verrukkelijke etagères), een verjaardagsetentje of borrel etc. bij Rosa’s Cantina terecht.

En iedere laatste vrijdag van de maand is er de Buurtborrel met hapjes van het huis. Een moment waarop iedereen die in de buurt is even langs komt om bij te kletsen en samen te proosten.
 

Kortom, Rosa’s Cantina is een plek die voelt als thuis, op het platteland van Italië…

Oud-Loosdrechtsedijk 272 | Loosdrecht | 035 582 5751 | www.rosascantina.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).