bruisende zaken

De perfecte wenkbrauwen

De perfecte wenkbrauwen

01-05-2019

Wil jij ook van die mooie, volle wenkbrauwen die je gezicht laten stralen? Dan is All Brows, dé browbar in ’t Gooi, voor jou ‘the place to be’. Eigenaresse Thamar Jung startte de onderneming vanuit haar passie voor wenkbrauwen.

A well shaped brow makes the difference!

“Ik ben ooit begonnen als schoonheidsspecialiste vanuit mijn eigen salon All Zenses”, vertelt Thamar enthousiast. “Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in het shapen en stylen van wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn ontzettend belangrijk, ze geven uitdrukking en expressie in je gezicht.”

Zo natuurlijk mogelijk
“Als je hier voor het eerst komt, nemen we alle tijd om samen te bekijken welke wenkbrauw het beste past bij jouw gezicht. Vanuit mijn ervaring geef ik advies, maar uiteindelijk bepaal jij natuurlijk waar je je goed bij voelt. Ik teken het geheel eerst in en als je je hier in kunt vinden, ga ik je wenkbrauwen vervolgens zo strak en natuurlijk mogelijk knippen, waxen, shapen, tweezen, stylen en eventueel kleuren. Bij het verven gebruik ik verschillende kleurschakeringen, zodat je een fraai 3D effect krijgt. Met wat slimme trucjes kun je de wenkbrauwen zelfs een beetje liften.”

Instant effect
Ik ben een echte perfectionist, dat moet ook wel om dit werk goed te kunnen doen. Het leuke is dat je meteen resultaat ziet  van je behandeling. Mensen zijn vaak verrast wat mooi gestylde wenkbrauwen voor je uitstraling kunnen doen. Dat is ook waar ik het voor doe, het geeft voldoening als klanten hier helemaal blij de deur uitlopen!”

Gemoedelijke sfeer
De frisse, moderne inrichting van All Brows - mix urban jungle en parisian style - maakt dat je je er snel op je gemak voelt. “Ik plan de afspraken bewust ruim in, zodat er ook tijd is voor eventuele vragen en je lekker kunt ontspannen tijdens je ‘me time’.”

Nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak bij All Brows.
 

Neem ook eens een kijkje op Facebook en Instagram!

Herenstraat 14 | 1406 PE Bussum 06-54972607 | allbrows@outlook.com | www.allbrows.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).