column

Je hormonen in balans  door je voeten

Je hormonen in balans door je voeten

01-05-2019

Pfff, die hormonen, wat kunnen die mij soms aan het twijfelen brengen. Wil ik koffie of thee? Het lijkt een simpele vraag. Zeker in de overgang, kunnen jouw hormonen je nog meer uit balans brengen. Niet alleen mentaal, emotioneel, maar ook fysiek.

In mijn praktijk zie ik veel vrouwen die moe zijn, moeite hebben met zich te concentreren. Ze zijn humeurig en slapen slecht. Er zijn vele gedachtes en er is geen rust in hun hoofd. Bij het opstaan merken ze dat ze wat stijver zijn. De menstruatie is onregelmatiger geworden of is helemaal gestopt.

In je voeten bevinden zich verschillende gebieden die in verbinding staan met je hormonen in jouw lichaam. Door het masseren van deze zones worden je hormonen in jouw lichaam weer in balans gebracht. Een voetmassage geeft je ontspanning en zet jouw zelfhelend vermogen aan het werk. Dus jouw lichaam gaat zelf aan de slag! In mijn programma 'Ontspannen door de overgang' geef ik je informatie hoe je met meer rust en meer energie door de overgang kan komen. Je krijgt een werkboek waarin informatie staat over de overgang, voeding, ademhaling en beweging. Hierin staan eenvoudige oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan. De massages zijn persoonlijk voor jou samengesteld.

Want weet je, de overgang is één van de meest bijzondere periodes in je leven.

PS. Mijn behandelingen worden in de aanvullende verzekering door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed.

Heb je interesse bel of mail mij dan voor meer informatie.

Praktijk voor Westerse en Oosterse therapie Petra van der Schagt Rigelstraat 5 Hilversum 06-30504658 | petra@innerlijkestap.nl www.innerlijkestap.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).