bruisende zaken

Weer een gladde en frisse huid?

Weer een gladde en frisse huid?

01-06-2019

Voor een jongere en frissere uitstraling kunnen fillers een mooie oplossing bieden. Bij Dokter André Beautyworld wordt met fillers de huid weer jonger gladder en steviger. Door een jeugdigere uitstraling voelt u zich ook weer beter in uw vel zitten.

Alles om je mooi te voelen

 

Hoe werken fillers?

Fillers worden geïnjecteerd in de huid om de huid te herstellen en deze te verjongen. Bij Dokter André Beautyworld worden alleen tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur gebruikt. Hyaluronzuur is een huideigen stof die bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van de huid. De aanmaak van deze stof neemt af naarmate wij ouder worden, wat leidt tot het verlies van volume en het ontstaan van rimpels.
 

Fillers bieden een oplossing bij:

Het vullen van rimpels en oneffenheden zoals de neuslippenplooi, de rokerslijntjes en marionetlijnen (kin). Volumeherstel van het gezicht zoals bij de jukbeenderen, wangen, lippen, slaapgebied en voorhoofd. Volume en contour van de lippen.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek uw wensen en welke behandeling u zou kunnen helpen. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens wordt een nauwkeurig behandelplan opgesteld door dokter André. De resultaten van een filler-behandeling zijn direct zichtbaar en houden 9 tot 18 maanden aan.

Na de behandeling

a het behandelen van de huid met fillers kan deze er een beetje rood uitzien, maar dit verdwijnt doorgaans binnen 1 dag. U hoeft zich geen zorgen te maken over een allergische reactie, omdat hyaluronzuur van nature voorkomt in de huid. Wij werken uitsluitend met producten die getest en veilig bevonden zijn en welke het CE-keurmerk dragen.

 

Veluwezoom 5 Almere Haardstedelaan 3 Huizen 035 8200426 www.dokterandre.nl Afspraken via www.dokterandre.nl of telefonisch 035 8200426

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).