Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Thuiszorg die ontzorgt!

Thuiszorg die ontzorgt!

01-06-2019

Heeft u voor korte of langere tijd zorg nodig, maar weet u niet hoe u dat geregeld moet krijgen omdat u simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet in de complexe, onoverzichtelijke wereld van de zorg? Thuis Ontzorgt neemt de zorgvraag uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

“Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor al uw zorgvragen”

Margo Janssen werkte jaren in uiteenlopende functies in de zorg (van thuiszorg tot palliatieve zorg) voordat zij in februari 2018 voor zichzelf begon. “Ik had ervaren hoe het er in veel grote zorgorganisaties aan toe ging”, aldus Margo. “Vaak was het allemaal zo anoniem en onpersoonlijk. Dat moest anders kunnen.”

Integer en vakkundig
Ze richtte Thuis Ontzorgt op, een thuiszorgorganisatie die verpleging, verzorging en begeleiding biedt voor cliënten en mantelzorgers. “In een intakegesprek gaan we na wat uw zorgwensen zijn. Vervolgens bekijken we of het haalbaar is - ook in financieel opzicht, getoetst aan uw zorgverzekering - om deze te realiseren en zo ja hoe. Ten slotte zoeken we de zorgverleners die u de zorg kunnen leveren die u op dat moment nodig heeft. We werken lokaal met vaste kleine teams bestaande uit enthousiaste, integere en professionele verzorgenden en verpleegkundigen op wie we 100% kunnen vertrouwen.”

Compleet ontzorgen
Thuis Ontzorgt is actief in alle levensfasen. “De zorgvragen zijn heel divers. We ontzorgen ook bij de papieren rompslomp, waaronder indicatiestelling, verzekering, aanvragen PGB, aanpassen van de woning e.d., zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.”

Laagdrempelig
“Doordat de organisatie relatief klein is, zijn de lijntjes kort en kunnen eventuele problemen snel worden opgelost. De drempel is laag, waardoor zowel cliënten als zorgverleners alles aan ons durven te vragen en zeggen. Het geeft veel voldoening als we horen hoe blij onze cliënten met ons zijn, daar doen we het allemaal voor!”

Hebben wij uw interesse gewekt en heeft u zorg nodig in welke vorm dan ook, schroom dan niet en neem contact met ons op. Ook als u het leuk vindt om als zorgverlener (zzp) deel uit te maken van ons team, bent u van harte welkom.

Thuis Ontzorgt | 06-49893374 | info@thuisontzorgt.nl | www.thuisontzorgt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula