column

Praktijk voor Ayurveda       en Pedicure

Praktijk voor Ayurveda en Pedicure

01-06-2019

Als lichaam en geest niet in balans zijn kan dit tot klachten leiden. Ayurveda helpt om de balans weer terug te brengen en daarmee het natuurlijk evenwicht te herstellen.

Dit gebeurt door advies over voeding en leefstijl, maar ook door massages met heerlijk warme kruidenolie die langzaam in gemasseerd wordt. Soms zijn oliemassages net niet wat je nodig hebt en is het beter om met een kruidenpoeder gemasseerd te worden.

Ayurveda kan ingezet worden bij klachten aan de spijsvertering zoals brandend maagzuur, bij huidklachten, hoofdpijn, stress, burn-out, vermoeidheid en andere klachten zonder een directe medische verklaring.

Heb je klachten aan je voeten, wil je een ontspannende voetmassage, een voetreflexmassage of wil je je voeten een opfrisbeurtje geven voor het voorjaar, dit kan ook allemaal in mijn praktijk.

Ik heb een door de zorgverzekeraars erkende beroepsopleiding gevolgd en ben hierdoor in het vergoedingensysteem opgenomen. Hierdoor kunnen mijn ayurvedische behandelingen en consulten en pedicurebehandelingen voor de diabetische of reumatische voet voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen.

Boek snel en profiteer van 20% kennismakingskorting op de eerste behandeling!

Waterviolier 45, Amersfoort (Nieuwland ) 033-202 35 43 | www.b-atease.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).