column

STOP met rennen!

STOP met rennen!

01-06-2019

Jezelf voorbij rennen lijkt tegenwoordig normaal te zijn. Iedereen leunt op jou en zij weten dat je voor iedereen klaarstaat. Ondertussen heb je nog je werk, moet je je ouders wat meer in de gaten houden en zorg je dat het huishouden als een geoliede machine loopt.

De regie weer in eigen handen.

Al een tijd merk je dat je moe bent van het zorgen voor. Het kost je steeds meer energie om alle ballen in de lucht te houden. Je hebt moeite met slapen. Warmteopwellingen of transpiratie houden je uit je slaap. Je hoofd blijft maar malen over wat je overdag allemaal nog moet doen. Je voelt je op sommige dagen oud en kwetsbaar.

Ook je emoties gaan alle kanten op. De ene dag zit je goed in je vel en heb je energie voor 10, de andere dag komt er niets uit je handen. Opeens kan je ook zomaar in huilen uitbarsten als iemand wat tegen je zegt. Je herkent jezelf niet meer. Wie ben ik, vraag je je steeds vaker af.

In een persoonlijk programma ga je aan de slag om te leren wat ontspanning is. Wat zijn die hormonen, die tijdens de overgang een verandering bij jou laten plaats vinden. Niet alleen lichamelijk, maar ook in je geest. Dit doen we vanuit de visie van voetreflexologie en de ademhaling. Je krijgt vertrouwen in je zelfgenezend vermogen van je lichaam. De overgang is een mooie periode om verantwoording te nemen voor je eigen leven.

Praktijk voor Westerse en Oosterse therapie Petra van der Schagt Rigelstraat 5 Hilversum 06-30504658 | petra@innerlijkestap.nl www.innerlijkestap.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).