column

Geroosterde  asperges met kervel

Geroosterde asperges met kervel

01-06-2019

Iedereen is nu in de ban van de witte asperge. Maar vergeet niet de groene asperges. Dit voorgerecht is heerlijk en ook nog eens in een mum van tijd te maken. Gegarandeerd een hit!

Ingrediënten voor 4 personen: 450 gr. groene asperges 6 plakken Bayonneham of rauwe ham Fijn zeezout en versgemalen zwarte peper Goede olijfolie Een bosje kervel, grofgehakt Geschaafde Parmezaanse kaas

Breek het onderste houtige deel van elke asperge af en schil de asperge als ze aan de dikke kant zijn. Verpak ze per 4 of 5 in een plak ham en leg ze op een bakblik.
Bestrooi ze met zout en peper en besprenkel ze met de olijfolie. Rooster ze ca. 30 minuten in oven tot de ham en asperges lichtbruin en gaar zijn.
Bestrooi ze vlak voor het opdienen met de kervel en wat geschaafde Parmezaan.

Balthazar bruist van de leuke ideeën. Voor originele kookkado's, de nieuwste kookgadgets, de beste kookattributen of om de eigen keuken een make-over te geven. Een mooie schaal, zo'n prachtige plank of nieuw keukentextiel doen wonderen!

 

Balthazar Kookwinkel Gijsbrecht van Amstelstraat 164 Hilversum 035 77 251 66 www.balthazarkookwinkel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).