bruisende zaken

OUT OF THE BLOX

OUT OF THE BLOX

01-06-2019

Omgeef jezelf met een comfortabel en stijlvol interieur. Creëer eenheid en daarmee rust en luxe door één tijdloze en luxe stijl door te voeren in je woning. Blox Luxury Furniture combineert hoogwaardige, luxe materialen tot een tijdloze en luxe stijl.

Elke combinatie van natuurlijk geborsteld eiken kan gecombineerd worden met hard- steen, waardoor je inrichting een geheel wordt. Kies zelf in welke beits- of ralkleur de meubelen afgewerkt dienen te worden. Maak een keuze uit één van de vier exclusieve soorten hardsteen en vier soorten AA stoffeer- werk. Zo stel je in een mum van tijd alle meubelen voor je hele huis eenvoudig samen.

HIGH-END ONTWERP
“Blox is een unieke combinatie van high-end ontwerp, in combinatie met de mooiste luxe materialen”, vertelt Frank Rijnen. De afgelopen drie jaar ontwierp hij de vernieuwende, exclusieve en high-end standaard meubellijn en brengt deze nu op de markt. “Het is een compleet andere opzet dan maatwerk interieurbouw, maar toch een manier om te zorgen voor een eenheid in je inrichting.” Bijkomend voordeel is dat een hele woning in één dag ingericht kan worden en de levertijden dankzij een geavanceerd voorraadsysteem zeer kort zijn. Elk meubel wordt met zorg verpakt en geleverd in heel Europa.

INSPIRATIE
Vanaf 1 mei is Blox te bestellen via de website. Hier kun je door de prachtige fotografie inspiratie opdoen en stel je dankzij de juiste informatie zo een eigen stijl samen. De eerste levering vindt plaats vanaf oktober 2019. Geïnteresseerde dealers uit het segment projectontwikkeling, makelaardij, styling en architectuur kunnen contact opnemen via het mailadres.
 

ONEINDIG VEEL MEUBELVARIATIES IN COMBINATIE MET JE PERSOONLIJKE EN TIJDLOZE TOUCH

www.blox.sale | info@blox.sale

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).