column

Niet zo gek dat je vastloopt! Breng je hoofd tot rust!

Niet zo gek dat je vastloopt! Breng je hoofd tot rust!

01-07-2019

De afgelopen eeuw is er ontzettend veel veranderd. Kijk eens om je heen en bedenk je hoe het er 70 jaar geleden uitzag? Telefoons waren spaarzaam, tv’s en computers waren er niet. Auto’s waren er weinig en het verkeerslicht was nog niet uitgevonden. De dagen werden gevuld met bewegen, want machines waren er nog maar weinig.

En nu?
De wereld ligt aan onze voeten, er zijn tal van keuzes om te maken en onze hersenen worden overvoerd met informatie en prikkels. In een wereld waar zoveel kan, lijkt de druk om ook zo veel mogelijk te doen en te moeten hoog. En daar waar 70 jaar geleden vrijwel alles met het lichaam werd uitgevoerd, doen we het gros van de dingen nu met ons hoofd en hebben machines onze lichamelijke activiteiten overgenomen.

Niet zo gek, dat veel mensen vastlopen.
Stress ervaren, lichamelijke klachten krijgen of simpelweg uitgeput raken. Graag help ik je weer in contact te komen met je lijf en je hoofd tot rust te brengen. Zodat je energie weer vrij kan stromen en je volop kan genieten van wat er nu is. Afspraak maken? Wil je een afspraak maken of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op, via telefoon of mail Anneke Overmars, erkent Shiatsu Therapeut

Zen Shian Shiatsu is een 2000 jaar oude Japanse behandelwijze, waarbij door het geven van druk en het uitvoeren van strekkingen de meridianen (energiebanen) in balans worden gebracht. Zen verwijst naar de kwaliteit van het aanwezig zijn. Graag laat ik je ervaren hoe het is aanwezig te zijn. Even niet hollen of bezig te zijn met de buitenwereld, maar ervaren wat jij voelt en wie jij bent. En van hieruit je balans terug te vinden.

 

Kom weer in contact met je lijf

Loevestein 25 Huizen 06-519 545 78 anneke@zenshian.nl www.zenshian.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).