bruisende zaken

Voetreflexologie   laat jouw energie stromen

Voetreflexologie laat jouw energie stromen

01-07-2019

Voetreflexologie is een heel oude vorm van massage. Volgens deze van origine Oosterse geneeswijze is het hele lichaam terug te vinden in de voet. De toestand van de voet zegt iets over de toestand van het lichaam. Ik krijg een uitnodiging van de zeer ervaren voetreflexologe Katja Zuidervaart.

Ik vertel haar dat ik me graag energieker zou willen voelen. Katja voelt en bekijkt mijn voeten nauwkeurig. Al snel vindt ze een aanwijzing dat ik te veel hooi op mijn vork neem in het dagelijks leven. 1-0 voor Katja denk ik met bewondering. Ook weet ze te vertellen dat ik eigenwijs ben. Tja, durf daar maar eens tegenin te gaan. Ze neemt beide benen en voeten uitgebreid onderhanden met verschillende technieken.

Het is een aangename massage, met soms een gevoelig moment. Het gevoelige punt herleidt Katja naar mijn nekklachten. Aan het einde van de behandeling voel ik me super ontspannen. Zij adviseert meer water dan normaal te drinken voor de afvoer van afvalstoffen. Ik voel me het uur erna een beetje warrig. De volgende dagen voelt alsof ik “gereset” ben. Ik ben energiek, misschien zelfs een beetje hyperactief en voel me vrolijk.

Maar wat me vooral opvalt: het lijkt alsof ik weer bewuster in het leven sta, alsof alles beter doorkomt en dat is echt een fijn gevoel. Volgens mijn man zie ik er energieker uit. Ik heb hem niet eens gezegd dat dit mijn vraag aan Katja was. Kortom, het heeft echt iets met me gedaan en ik ga snel een keer terug.

Marianne van Harmelen

Katja Zuidervaart werkt in haar behandelingen met de reflexpunten en zones op de voeten en masseert ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en mogelijk de rug en het hoofd. Hierdoor zijn de behandelingen bijzonder effectief.

Voetreflexologie effect op zowel lichaam als geest.

06 - 13 47 77 29 info@voetreflexologie-t-gooi.nl www.voetreflexologie-t-gooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).