bruisende zaken

Thuiszorg die ontzorgt!

Thuiszorg die ontzorgt!

01-08-2019

Na jaren werken in de zorg in uiteenlopende functies zowel in de thuiszorg als ook in de palliatieve zorg bij grotere organisaties, dacht Margo: 'Dit moet anders kunnen'. Het bewijs is er!

Thuis Ontzorgt is een kleinschalige thuiszorgorganisatie, die verpleging, verzorging en begeleiding biedt in alle levensfases.

Thuis Ontzorgt werkt met enthousiaste professionele zzp'ers, die met veel plezier de zorg bij onze cliënten uitvoeren.

Onze zzp'ers en cliënten worden er zelfs blij van.

Hebben we uw interesse gewekt om bij ons de zorg voor kortere of langere tijd aan te vragen in welke vorm dan ook, schroom dan niet en bel geheel vrijblijvend om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Thuis ontzorgt is een laagdrempelige thuiszorgorganisatie. Zowel cliënten als medewerkers bellen ons bij vragen of onduidelijkheden makkelijk op.

Doordat de organisatie relatief klein is, zijn de lijntjes kort en kunnen we uw vragen en/of eventuele problemen snel voor u oplossen.

We kijken ook uit naar zzp'ers met dezelfde instelling. Denkt u dat u onze topper bent en in ons team past, bel ons dan even.

06-49893374 info@thuisontzorgt.nl www.thuisontzorgt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).