column

 Feestelijke kapsels  van Refresh Make up & Hair

Feestelijke kapsels van Refresh Make up & Hair

01-09-2019

Refresh Make up & Hair verzorgt met liefde de mooiste kapsels met een touch of glamour. Je bent bij Pamela Wolfsen aan het juiste adres.

Is er een speciale gelegenheid waarbij je er op je mooist uit wilt zien? Pamela verzorgt graag je kapsel. Ga je voor een chique knot, van losse haren tot zowel stijl als golvend en krullend, opgestoken. Alles voor een moeiteloze prachtige look.

Mis je lengte in je haar om een prachtig opgestoken kapsel te creeëren? Je kunt bij Refresh Make Up & Hair ook terecht voor hairextensions voor meer lengte en meer volume. Dan is jouw droomkapsel ook mogelijk! “Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet. Het geeft veel voldoening als klanten hier blij en vol zelfvertrouwen de deur uitlopen!”

(gevestigd in Hairlounge Hoofddorp) Kruisweg 947 Hoofddorp 06-23881457 info@refreshhairsalon.nl www.refreshhairsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen