bruisende zaken

Spiritualiteit

Spiritualiteit

01-10-2019

Jarenlang werkte Joyce Romkes als personal trainer en groepslesinstructrice. Nadat zij met een scala aan klachten, van rug- en nekklachten tot pijn in haar voeten en slecht zicht, geen diagnose of oplossing kon vinden in de reguliere zorg was zij als het ware uitbehandeld.

“Heel jezelf door jezelf te kennen.”

Tot zij met energetisch therapie in aanraking kwam en bleek dat dit een zeer positieve uitwerking had op al haar klachten.

Daarom besloot ze een omslag te maken en de spirituele kant op te gaan. Joyce haalde haar papieren als energetisch therapeut, volgde vele cursussen op het gebied van mediumschap en opende haar eigen praktijk.

Healing dankzij Energetische therapie

Een gezond lichaam is in een natuurlijke balans. Op het moment dat er klachten ontstaan is de balans al een tijdje verstoord en functioneert het zelfherstellend vermogen van lichaam niet meer optimaal. Dit kan komen door een tekort aan energie of blokkades in het lichaam. Oorzaken kunnen liggen bij bijvoorbeeld langdurige stress of een ongezonde levensstijl. Met energetisch therapie kan dit tekort aan energie worden aangevuld en kunnen blokkades worden opgeheven. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Energetische therapie kan bijvoorbeeld helpen bij klachten als rugpijn, een burn-out en klachten die steeds terugkeren of uitbehandeld zijn.

Coaching voor positieve veranderingen

Energetische therapie gaat hand in hand met coaching en consulting. Om effectief resultaten te boeken, is het belangrijk dat je je open stelt en ook zelf aan de slag gaat. Bijvoorbeeld door voldoende te ontspannen en gezond te leven. Joyce kan je helpen om positieve veranderingen te maken.

Readings en contact met overledenen

Met een reading kan Joyce helpen om antwoorden te vinden op belangrijke vraagstukken waar je tegenaan loopt. Joyce leest jouw energie en vertelt over wat er bij haar binnenkomt. Deze informatie zegt veel over wat er voor jou op dat moment belangrijk is. Voor een reading is niet veel nodig, het kan zelfs via de telefoon.

Een andere mogelijkheid, is dat Joyce contact maakt met een overleden dierbare. Tijdens de sessie kan de overleden dierbare via Joyce boodschappen doorgeven. Een reading en een contact met een overleden dierbare kunnen veel troost bieden en men heeft het gevoel weer verder te kunnen.

Nieuwsgiering naar hoe energetische therapie jou kan helpen? Bel 06 10 38 10 39 of mail naar info@joyceromkes.com

06 10381039 | info@joyceromkes.com | www.joyceromkes.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen