bruisende zaken

Goede zorg voor jouw   huisdier

Goede zorg voor jouw huisdier

01-10-2019

Na haar studie diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht werkte Merel Frielink in meerdere praktijken en kwam uiteindelijk terecht bij een kliniek in Haarlem. Nadat ze er een half jaar werkte, besloot de eigenaar te stoppen met de kliniek. Merel kreeg de kans om het bedrijf over te nemen en pakte deze met beide handen aan. Dat is hoe Merels Dierenkliniek begon.

“Ik heb een heel leuk beroep, want ik mag de hele dag met dieren knuffelen.”

Volledig gemoderniseerd

Toen Merel de praktijk in 2006 overnam was deze vrij ouderwets. In de afgelopen jaren is alles gemoderniseerd en is de praktijk ook verhuisd. Er is een nieuw laboratorium met moderne apparatuur. Ook heeft de praktijk een nette operatiekamer en mooie verblijven voor opnames.

Eerste plaats bij ongemak

Merels Dierenkliniek is de eerste plaats waar je naartoe gaat als je huisdier ergens last van heeft. In de kliniek worden veel behandelingen uitgevoerd, zoals vaccinaties, operaties, röntgenfoto’s, sterilisaties en castraties. Ook kun je er terecht voor tandheelkunde bij dieren. Voor bijzondere klachten kan een huisdier worden doorverwezen naar een specialist.

Katvriendelijke praktijk

Doordat Merels Dierenkliniek is gevestigd in het centrum van de stad, komen er vooral veel mensen met katten. Natuurlijk zijn ook honden en andere kleine huisdieren van harte welkom. Bij opnames krijgen de dieren ruime hokken en worden honden en katten gescheiden gehouden. Dit geeft een rustige situatie voor de dieren.

Het gezicht van de praktijk

Het eerste wat je ziet wanneer je Merels Dierenkliniek binnenstapt, zijn de assistentes. Zij werken er al jaren en zijn een vast gezicht voor mensen en huisdieren die in de praktijk komen. “Het belangrijkste is dat er een goede klik is en dat mensen graag in de kliniek komen”, vindt Merel.

Zoek jij naar een goede dierenarts? Wandel dan gewoon eens binnen bij Merels Dierenkliniek en ontdek zelf of de praktijk bij je past.

Stap gewoon eens binnen!

Eigenaresse: Merel Frielink Zijlweg 68 Haarlem 023 – 531 60 33 www.merelsdierenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).