column

Stimuleer jouw creativiteit! Encaustic Art Workshop

Stimuleer jouw creativiteit! Encaustic Art Workshop

01-10-2019

Schilderen met verwarmde gereedschappen en gesmolten bijenwas.

Schrijf je nu in voor een workshop op de site!

Was smelt door warmte. Een kunstwerk in was kan telkens weer veranderd worden door het te verwarmen. Zodra het verwarmen ophoudt, stolt de was en in slechts een paar seconden verkrijgt de compositie zijn nieuwe en blijvende vorm.

Encaustic Art biedt de kans om creatief te werken en tegelijk enige vaardigheid in het schilderen te ontwikkelen, ook voor degenen die geen enkele ervaring met schilderen hebben. Het stimuleert de creativiteit omdat het op een natuurlijke manier verrassende en interessante effecten tot stand brengt.

Tijdens een workshop maak je kennis met de Encaustic Art (basis)technieken.

Leraar: Marga de Wit Duur: 2 uur Aantal personen: maximaal 12 personen Ervaring : geen, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar Kosten: € 50,00 (inclusief starterskit) De prijs is inclusief het te gebruiken materiaal & koffie/thee. Deelname zonder de aanschaf van de starterskit bedraagt € 35,00.

Jolanda Konermann werkte al jaren met veel plezier in de thuiszorg, toen ze merkte dat er behoefte was aan een ander soort dagbesteding bij haar cliënten, veelal meervoudig gehandicapte kinderen. Ze startte met het organiseren van allerhande creatieve workshops. Sinds 2017 maakt ze deze workshops onder de noemer JoJo’s Workshops, vanuit haar atelier aan de Nassaustraat in Haarlem, toegankelijk voor iedereen!

JoJo's Workshops | Nassaustraat 16, Haarlem | 06-41841106 info@jojos-workshops.nl | www.jojos-workshops.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen