column

De klant ontzorgen waar het kan

De klant ontzorgen waar het kan

01-10-2019

Wanneer iemand een ongeval overkomt, gaan er allerlei processen door elkaar heen lopen. Gezondheid, werk, relaties: alles kan uit balans raken. Onze klanten hebben te maken met veel uiteenlopende hulpverleners. Ze zien voor hun gezondheid meerdere artsen en behandelaars: voor hun werk een bedrijfsarts en arbeidsdeskundige en voor hun privésituatie een maatschappelijk werker of psycholoog en dan ook nog een advocaat voor hun letselschadezaak.

U bent van harte welkom bij mij op kantoor voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Als iemand arbeidsongeschikt is geraakt door het ongeval, gaat er bovendien een traject lopen bij het UWV. Vaak gaat dit goed en ontvangt het slachtoffer de uitkering waar hij of zij recht op heeft. Maar soms maakt het UWV fouten, waardoor het slachtoffer in een lastig parket komt te zitten: zonder uitkering geen bestaanszekerheid! Ook in dit geval kunnen mensen bij ons kantoor terecht. Wij helpen door begeleiding te bieden en als het nodig is bezwaar te maken tegen het besluit van het UWV. En als het moet, gaan we naar de rechter. De kosten voor UWV-zaken worden meestal vergoed door de verzekeraar.

Wij horen van onze klanten dat het prettig is dat ze hiervoor bij ons terecht kunnen. Het voelt voor hen vertrouwd en ze hoeven niet nogmaals hun hele verhaal te doen. Er komt niet nóg eens een hulpverlener bij. Dit past bij ons kantoor: verder gaan dan de gebaande paden, persoonlijk contact en denken in oplossingen. De klant ‘ontzorgen’ waar het kan, daar gaan we voor.

Kleine Houtweg 113 Haarlem | 023-8200690 info@vanww.nl | www.vanww.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen