column

Waar voel je je thuis?

Waar voel je je thuis?

01-11-2019

Ben je ooit wel eens een kamer binnengelopen waar net ruzie is geweest? Of ergens waar een hele relaxte sfeer hangt?

Soms kun je je opeens slecht voelen als je op een feestje binnenkomt, terwijl jij veel zin hebt om een gezellige avond te hebben. Of gespannen als je een vergaderzaal inloopt, ook al ben jij goed voorbereid. Of gehaast als je trein opeens van een ander perron vertrekt, ondanks het feit dat je nog meer dan genoeg tijd hebt. Of juist blij en vrolijk als je bij een prachtig concert bent geweest.

Dat heeft allemaal te maken met energie. Een onzichtbaar iets dat ons allemaal verbindt. Een onzichtbaar iets waar je onbewust op reageert. Soms kan dat leuk zijn omdat je blij wordt van de vrolijkheid van anderen. Vaker word je negatief beïnvloed en voel je jezelf bozig of verdrietig terwijl je opgewekt je huis verliet. Word je superkritisch omdat iedereen om je heen kieskeurig is.

Hoe meer je bewust wordt van deze energie en hoe jij beïnvloed wordt, hoe dichter je bij jezelf kunt blijven. Hoe meer je je eigen leven kunt leiden.

Wil je ook leren hoe je zelf invloed kunt uitoefenen dan ben je van harte welkom. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk voor Spirituele Psychologie Zijlweg 301 Haarlem | 06-23318056 | louise@louisetuijt.nl | www.louisetuijt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).