column

Het beste uit jezelf halen

Het beste uit jezelf halen

01-11-2019

Je bent druk met van alles, de tijd vliegt voorbij. Je hebt het naar je zin en toch knaagt iets van binnen: je hebt het gevoel dat er meer in je zit, maar je weet niet hoe dit aan te pakken. Eén van de manieren om meer inzicht te krijgen is om je geboortenaam in kleur te zien staan.

Bij je geboorte hebben je ouders je één of meerdere namen gegeven. Aan deze namen zijn bepaalde eigenschappen en kwaliteiten verbonden. Ze worden zichtbaar gemaakt door je geboortenaam en geboortedatum om te zetten in getallen (numerologie). Bij deze getallen plaats ik de kleurige balansflessen van Aura-Soma, ze geven aanvullende informatie over jouw kwaliteiten. Zo krijg je een compleet beeld van jezelf.

Je geboortenaam in kleur

Door de klinkers op te tellen, krijg je inzicht in je oorspronkelijke persoonlijkheid, je diepste waarden en kwaliteiten. De medeklinkers geven een beeld hoe je bij anderen overkomt en welke struikelblokken een rol kunnen spelen. Het getal van je volledige naam geeft aan wat je wilt realiseren. Tot slot geeft je geboortedatum je levensles weer en hoe je het beste trouw aan jezelf kunt blijven.

Het is iedere keer weer verrassend om een naam in kleur te zien staan. Een klant zei: ‘De kleuren tonen mij de verschillende laagjes waarin ik steeds dichter bij mijn essentie kan komen’.

Meeuwenlaan 44 IJmuiden | 06-83940860 info@colourfulenergies.nl | www.colourfulenergies.nl www.weerjezelfzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).