bruisende zaken

Leer Italië anders kennen

Leer Italië anders kennen

01-12-2019

Wil jij Italiaans leren op een leuke manier? Dat kan bij Altraitalia. Letterlijk vertaald betekent Altraitalia: anders Italië. En dat is precies wat je terugvindt in de taallessen. Eigenaresse Alessandra Murmura laat ons anders naar Italianen, hun leefwijze en cultuur kijken. Ze laat zien dat Italië veel meer is dan wat wij als Nederlanders kennen en laat ons het echte Italië zien.

“Wij hebben een speciale manier van lesgeven. Zo zorgen we dat mensen de lessen interessant vinden.”

Italiaans leren op jouw manier

Bij Altraitalia kun je taallessen volgen in groepen, maar ook in duo’s of alleen. Bij de lessen is er veel ruimte voor eigen inbreng. Hierdoor is er veel variatie in de lessen en kun je leren over de dingen die je zelf interessant vindt. Zo kun je leren over verschillende regio’s in Italië, maar ook zakelijk Italiaans leren. Ga jij deze zomer op vakantie naar Italië? Dan is nú het moment om alvast wat van de taal te leren!

Beleef het echte Italië

Italiaans leren gaat bij Altraitalia veel verder dan alleen de lesstof uit een boek. In haar lessen maakt Alessandra gebruik van onder andere muziek en recepten. Ook gaat ze actief met de leerlingen in gesprek om de lesstof meteen toe te passen. Er is zelfs een gratis mini-bibliotheek waar je Italiaanse boeken van verschillende niveaus kunt lenen.

Leuk en hecht team

Voor elke les bij Altraitalia krijg je altijd een lekkere kop koffie of thee. Dat is belangrijk, vindt Alessandra, want dan voel je je meteen op je gemak. De leraren zijn samen een leuk en hecht team. Dit zorgt ervoor dat de lessen altijd leuk en gezellig zijn en je tegelijkertijd de taal goed leert.

Wil jij Italiaans leren? Meld je aan voor het komende studiejaar!

Altraitalia Eigenaresse: Alessandra Murmura Tetterodestraat 34 RD Haarlem 0627001640 alessandra@altraitalia.nl www.altraitalia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).