column

Schitteren tijdens de feestdagen

Schitteren tijdens de feestdagen

01-12-2019

Yes! De feestdagen komen er weer aan. Alle reden dus om deze maand eens flink uit te pakken met make-up en voor een echte feestlook te gaan. Met deze tips zie jij er sowieso stralend uit tijdens het kerstdiner of nieuwjaarsfeest.

Een goede basis

Zorg eerst dat je de huid goed reinigt. Breng vervolgens een mooie foundation aan. Hierna zijn de poeders aan de beurt. Maak voor een perfecte teint gebruik van rouge, bronzer en highlights. Nu er een mooie basis gelegd is, kan het echte werk beginnen!

Een onweerstaanbare oogopslag

De feestdagen zijn hét moment om te gaan voor glitter en glamour. Ga bijvoorbeeld eens voor een opvallende glanzende oogschaduw. Gebruik voor een liftend effect twee tinten oogschaduw. De donkerste kleur komt aan de buitenkant van je ogen en op de arcadeboog. Gebruik de lichtere kleur aan de binnenkant van je oog en onder de wenkbrauwen.

Wimpers en wenkbrauwen

Gebruik altijd een kwalitatieve mascara die niet brokkelt. Of laat nepwimpers plaatsen, voor een nóg feestelijkere look. Besteed ook de nodige aandacht aan de wenkbrauwen, want deze bepalen de uitdrukking van je gezicht. Borstel ze in model en zet ze aan met een wenkbrauwpotlood.

Fonkelende vingertoppen

De juiste nagellak maakt jouw feestlook helemaal af. Deze mag tijdens de feestdagen best wat opvallender zijn dan normaal. Ga bijvoorbeeld voor een mooie glitternagellak en vestig hiermee de aandacht op jouw handen.

Maak de look af met lippenstift

Het is belangrijk dat je de lippenstift afstemt op je oogmake-up. Ga je voor sprekende ogen? Deze look komt het best tot zijn recht met niet al te opvallende lippenstift. Een subtiele lipgloss is perfect. Ben je minder nadrukkelijk opgemaakt? Met een mooie helderrode lippenstift zit je altijd goed.

La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. Een vrijgezellendag, hairstyling en workshops. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).