column

Reis in  (de) Stilte

Reis in (de) Stilte

01-12-2019

In de drukke decembermaand is de aandacht vaak meer gericht op het leven buiten onszelf. Hoe zou het zijn om in deze periode weer meer verbinding te vinden met het leven in jezelf? Tussen Kerst en Oud en Nieuw komen we bij elkaar voor een Reis in (de) Stilte: een serie van vijf stilte ochtenden waarin we stil zitten afwisselen met loop- en klankmeditatie.

Schrijf je in voor Reis in (de) Stilte!

Zoals dat gaat met reizen: de start vraagt om oriëntatie op de omgeving. Wie zijn mijn medereizigers? Hoe is de ruimte waarin ik me bevind? Wat kom ik onderweg tegen? Gaandeweg ontstaat er meer ruimte om de oriëntatie van buiten te verleggen naar binnen.

Zoals dat gaat met reizigers: nieuwe en ervaren reizigers trekken gezamenlijk op. Mensen sluiten zich aan en anderen kiezen er voor hun eigen pad te volgen. Zo gaat dat ook op deze ochtenden. Janny ter Meer en ik zijn als begeleiders van de ochtenden de constante reisgezellen.

Je bent van harte welkom een of meerdere ochtenden deel te nemen aan de Reis in (de) Stilte. De ochtenden hebben geen specifiek thema of doel. Er is alleen de uitnodiging aanwezig te zijn bij wat er op dat moment is. Uiteraard ben je vrij om zelf een thema of onderwerp mee te nemen op jouw reis in (de) stilte.

Aanmelden kan via www.totembodymind.nl.

Sandra Klein is Lichaamsgericht therapeut en coach en begeleidt mensen in het vergroten van hun persoonlijke levensruimte. In deze column vertelt zij over haar eigen ervaring rondom dit thema.

Raadhuisstraat 56a Heemstede 06-12177155 info@totembodymind.nl www.totembodymind.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).