column

Energetische    therapie als oplossing voor jouw klachten

Energetische therapie als oplossing voor jouw klachten

01-12-2019

Energetische therapie is een vorm van therapie die anders is dan de meeste andere vormen van therapie, doordat bij energetische therapie de oorzaak van de klacht wordt aangepakt in plaats van de symptomen te bestrijden.

Nieuwsgiering naar hoe energetische therapie jou kan helpen? Bel 06 10 38 10 39 of mail naar info@joyceromkes.com

Een gezond lichaam is in een natuurlijke balans. Op het moment dat er klachten ontstaan is de balans al een tijdje verstoord en functioneert het zelfherstellend vermogen van lichaam niet meer optimaal. Dit kan komen door een tekort aan energie of blokkades in het lichaam die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld langdurige stress/belasting of een ongezonde levensstijl.

Met energetische therapie kan dit tekort aan energie worden aangevuld en blokkades worden opgeheven. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Energetische therapie kan bijvoorbeeld helpen bij klachten als rugpijn, een burn-out, hooggevoeligheid, klachten die steeds terugkeren of uitbehandeld zijn.

Volwassenen maar ook kinderen en dieren zijn welkom in de praktijk van Joyce Romkes.

06 10381039 | info@joyceromkes.com | www.joyceromkes.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).