column

Leer te vertrouwen op je intuïtie

Leer te vertrouwen op je intuïtie

01-01-2020

Heb jij dat wel eens? Een voorgevoel, een ingeving… In een flits schiet het door je hoofd. Het stemmetje, dat je vertelt iets te doen of juist te laten. Je ‘weet’ het zonder er over na te denken. Dat is intuïtie.

Wil je weten hoe het met jouw intuïtie gesteld is? Met een kleurenconsult krijg je direct antwoord!

Intuïtie is niet zweverig, integendeel. Het is een bron van informatie die samengaat met het vertrouwen dat je in jezelf hebt. Als je durft te vertrouwen op je intuïtie dan pieker je minder, maak je je niet meer druk over mogelijke beren op de weg. Je krijgt meer innerlijke rust en ervaart meer ontspanning in je leven.

Neem de stap naar meer zelfvertrouwen

Ik ben ervan overtuigd dat je intuïtief weet wat goed is voor jezelf. Bijvoorbeeld met een kleurenconsult kies je intuïtief de kleuren, die jij nodig hebt. Ze weerspiegelen je kwaliteiten, je valkuilen én ook waar je naar verlangt. Dit leidt vaak tot verrassende en ontroerende ontdekkingen. De kleurkeuze vormt de basis voor een aantal gesprekken om je intuïtie en je zelfvertrouwen verder te vergroten.

Quote van een klant:

“Het kleurenconsult heeft me geholpen door me een zetje te geven en me te laten geloven in mijn kracht, kennis en intuïtie”.

Mijn missie is jou te stimuleren om vanuit intuïtie en creativiteit dát te doen wat jouw hart je ingeeft. Met Colourful Creatief Coachen bied ik mijn kennis en ervaring aan om jou optimaal te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij gebruik ik verschillende werkwijzen afgestemd op jouw vraag en behoefte waarbij ontspannen belangrijk is (o.a met verschillende ontspanningsmassages) en jezelf beter leren kennen (o.a. door middel van een consult met kleurige balansflessen). Naast individuele consulten geef ik workshops voor kleine groepen (max 4 deelnemers), zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Marij Duijsters

Aanbieding Je ontvangt 25% korting (een consult kost dan € 49,-) bij vermelding ‘Haarlem Bruist’.

Meeuwenlaan 44 IJmuiden | 06-83940860 info@colourfulenergies.nl www.colourfulenergies.nl | www.weerjezelfzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).