bruisende zaken

Gedachtekracht versus gevoelskracht

Gedachtekracht versus gevoelskracht

01-01-2020

De 50-jarige geboren en getogen Haarlemse Ellen, heeft zich in haar leven, zolang zij zich kan herinneren, laten beheersen door haar gedachten en overtuigingen, die zich vormden in haar jeugd. Jammer genoeg zijn deze altijd nogal beperkend van aard voor haar geweest en hebben ze tot nu haar leven voor een groot gedeelte bepaald.

Nu, aan het begin van het bijzondere jaar 2020, wil zij graag haar levenservaringen delen. Dit gaat zij onder andere doen door het schrijven van een column in ‘Haarlem Bruist’, een keer per twee maanden. Daarnaast wil zij zich graag openstellen voor nieuwe ervaringen en zich bezighouden met de vraag wat het precies is wat maakt dat Ellen bruist … tot nu beleeft zij haar leven vrij serieus en met een altijd aanwezig, overheersend verantwoordelijkheidsgevoel. Dit belemmert haar om enthousiasme en plezier te ervaren in alles wat zij doet.

Ellen is een hoog voelend, echt ‘mensen-mens’ met het hart op de juiste plaats. Ze heeft drie geweldige puberzonen. Op dit moment ondersteunt ze een Amsterdams ziekenhuis als baliemedewerker en geeft ze in haar vrije tijd ontspannende massages. Ellen is altijd geïnteresseerd in de diepere zin van het leven en verdiept zich hier graag in door bijvoorbeeld het lezen van boeken.

Heel graag ontmoet ze u als lezer, in haar wijze van schrijven en hoopt ze op deze manier af en toe een gevoel van herkenning en misschien zelfs een traan of een glimlach met u te delen.

Ellen is bereikbaar via ellengoossens69@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).