column

01-01-2020

Bel, sms of whatsapp Thera vandaag nog!

Ja, een medium. Raar woord eigenlijk. Wat doet een medium? De één is sceptisch, de ander staat er voor open.

Maakt het wat uit? Ik kan de energie van mensen invoelen, van zowel levenden als overledenen, maar ook van dieren. Ik krijg informatie door van de persoon die voor me zit. Ik dien op dat moment als doorgeefluik van de spirituele wereld.

Een consult is pas waardevol als je er de meerwaarde van wil zien om tot inzicht te komen van je probleem en ze zelf wil oplossen aan de hand van dat inzicht. Ik kan je daarmee helpen.

In mijn praktijk gaat het even helemaal om jou, is er alle aandacht voor je en kun je al je vragen bij mij neerleggen. Heerlijk toch; een rustmoment, tijd voor jezelf, spirituele counseling en reflectie? Welkom! Liefs, Thera

Thera’s Praktijk zit boven de winkel House of Elder Gierstraat 43, Haarlem | 06-30 35 56 87 theravdb@hotmail.com | www.theravandenberg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen