bruisende zaken

Met hart voor de mens

Met hart voor de mens

01-02-2020

Toen Geertruid van Wassenaer en Evert Wytema - ervaren advocaten met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring - elkaar leerden kennen op hun werk, een letselschadekantoor in Amsterdam, hadden zij meteen een klik. In 2014 bundelden zij hun krachten en openden zij hun eigen letselschade praktijk in Haarlem.

 

Geertruid was als kind getuige van een vreselijk ongeluk. “Dit heeft diepe indruk op mij gemaakt”, vertelt zij bewogen. Het heeft er mede voor gezorgd dat zij zich al snel in haar loopbaan specialiseerde in rechtshulp aan slachtoffers en nabestaanden van ongevallen en medische fouten.
 

Hulp op maat

Als letselschade advocaat ben je in staat daadwerkelijk iets te doen als er iets gebeurt. Wij kunnen je je leven niet teruggeven, maar we zijn wel in staat hulptroepen in te schakelen, die specifiek op jou afgestemde begeleiding en ondersteuning kunnen bieden. Samen met jou maken we ons er hard voor om een schadevergoeding te realiseren. Daarbij moet je niet alleen denken aan geld. We bekijken wat voor voorzieningen je nodig hebt om weer overeind te krabbelen. Dat regelen we zoveel mogelijk in goed overleg met de aansprakelijke partij, vaak verzekeraars. De gang naar de rechter proberen we als het even kan te voorkomen.”

De best mogelijke oplossing

“We komen de nodige ellende tegen. Zeker als kinderen ernstig letsel oplopen, raakt het ons diep. We zijn echter altijd even gemotiveerd om er het beste uit te halen. Ons credo is niet voor niets een gevleugelde uitspraak van Maarten Luther: "Als morgen de wereld vergaat, plant ik vandaag mijn appelboom". Voor veel slachtoffers is letterlijk de wereld vergaan, maar er is dikwijls verbetering mogelijk. Het minste wat we kunnen doen, is de financiële zorgen wegnemen.”

Bevlogenheid

“Tijdens ons gesprek komt duidelijk de bevlogenheid van Geertruid tot uitdrukking.

Ik wil me met hart en ziel inzetten voor mijn klanten. Het is heel fijn om op deze manier iets voor mensen met letselschade te kunnen betekenen!”

 

Slachtoffers moeten zich gehoord voelen

Kleine Houtweg 113 Haarlem 023-8200690 info@vanww.nl | www.vanww.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).