column

De nieuwe make-up trends voor 2020

De nieuwe make-up trends voor 2020

01-02-2020

In 2019 hebben we kunnen genieten van de witte eyeliner, warrige wenkbrauwen en natuurlijke make-up looks. Aangezien make-up trends constant aan het veranderen zijn, is het tijd om ruimte te maken voor de nieuwste make-up trends van 2020. Waar we in 2019 vooral voor natuurlijke looks kozen, gaan we in 2020 voor nieuwe en opvallende make-up trends.

1. Gekleurde mascara

De zwarte mascara kun je achterlaten in 2019. In 2020 pakken we sneller een paarse, groene of misschien wel blauwe mascara om nadruk te leggen op onze ogen. Vind je deze te heftig, dan geeft zelfs een bruine mascara al een zachter effect.

2. Neon oogschaduw

Vind je de neon oogschaduw te heftig of opvallend, probeer dan de neonkleur alleen aan te brengen in de binnenste hoek van je oog in plaats van highlighter.

3. Roze lippenstift

Hoewel we allemaal verliefd zijn op een mooie rode lippenstift, is het in 2020 tijd om deze een andere tint te geven. De felle roze kleur is opvallend, sexy en lief tegelijk.

4. Hoge eyeliner

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je compleet naast je ooglid uitschiet met eyeliner. Bij deze make-up trend is de eyeliner hoger op het ooglid – boven de vouw van je ooglid zelfs – aangebracht. Hoe hoger, hoe opvallender. Het is leuker om hierbij juist geen traditioneel zwarte eyeliner te gebruiken.

5. Waterkleur oogschaduw

Je lievelingskleuren, maar dan lichter en pastel. Hoe zacht en dromerig is deze make-up look? Met deze lichte, subtiele oogschaduw kleuren maak jij zeker een verschil in 2020.

6. Gestructureerde wenkbrauwen

Waar 2019 plaats maakte voor de oh zo geweldige warrige wenkbrauw trend, maakt 2020 plaats voor de gestructureerde wenkbrauw.

7. Pastel eyeliner

Deze make-up trend brengt de witte eyeliner naar een hoger niveau. Laat je ogen nóg meer opvallen op de leukste manier met een roze, paarse of groen gekleurde pastel eyeliner.

8. Gouden studs

Van de kleinste glitters naar de grootste. De gouden studs zorgen er in 2020 voor dat jij helemaal klaar bent voor de leukste make-up looks.

La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. Een vrijgezellendag, hairstyling en workshops. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen