column

We behandelen geen tanden maar mensen!

We behandelen geen tanden maar mensen!

01-02-2020

Het team van 18 gedreven medewerkers gelooft in samenwerking, vanuit de overtuiging patiënten daarmee de beste mondzorg te kunnen bieden.

“Er werken 3 tandartsen, een implantoloog en endodontoloog; een mix van ervaring. Door op deze manier samen te werken, kunnen we focussen op datgene waar we goed in zijn. Er zijn korte lijntjes en we lopen makkelijk bij elkaar binnen. Zo brengen we onze zorg op een hoger niveau. En daar heeft de patiënt alleen maar profijt van. We zijn altijd bereikbaar en staan altijd voor de mensen klaar.”

Een compleet aanbod

Bij Tandartsen aan de Herenweg kun je terecht voor alle gangbare tandartsbehandelingen: Van algemene tandheelkunde en mondhygiëne behandelingen tot wortelkanaalbehandelingen en implantologie, prothetische en esthetische behandelingen. “Bijna alles gebeurt gewoon in huis.”

Samen met de patiënt

“Als je hier binnenloopt, word je gastvrij ontvangen en nemen we alle tijd voor je. We luisteren goed naar jou en kijken samen hoe we het beste te werk kunnen gaan om te zorgen dat jij over 20 jaar nog steeds happy bent met je gebit.”

Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 info@tandartsenaandeherenweg.nl | www.tandartsenaandeherenweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen