column

This is the one!

This is the one!

01-04-2020

Het is je vast niet ontgaan, want vanaf januari is onze naam veranderd in The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. En we hebben daarbij een hele nieuwe look. Ik ben er heel trots op en blij mee. Het ziet er heel fris en gezellig uit. Als je kijkt naar onze nieuwe naam en logo, zul je misschien begrijpen waarom ik er zo blij mee ben. In de naam en het logo staat onze unieke 1 op 1 relatie centraal. Deze cijfers staan voor jou… en voor mij. Hoe leuk is dat?! Je hebt mogelijk ook al onze vrolijke en frisse reclame-uitingen gezien op tv. In deze uitingen staan de characters ook symbool voor jou en mij.

De nieuwe naam: The 1 :1 Diet by Cambridge Weight Plan zegt precies wat we doen én waar we goed in zijn. Dat is persoonlijke 1 op 1 begeleiding bij afvallen en op gewicht blijven.

Maar het is meer dan alleen een nieuwe naam. De naamswijziging is niet alleen een naam- en logowijziging, maar veel meer. We hebben een hele rebranding gehad. Je ziet het bijvoorbeeld aan onze nieuwe productverpakkingen, maar tevens is ons stappenplan verbeterd. Zodoende hebben we ook de persoonlijke cliëntenmappen in een nieuw jasje gestoken en aangepast aan het verbeterde stappenplan. En natuurlijk kon ik daar met mijn praktijk niet bij achterblijven en heb ik ook daar de frisse nieuwe look doorgevoerd.

Ik wil je graag uitnodigen in mijn vernieuwde praktijk en je kennis laten maken met de nieuwe cliëntenmap en de gehele nieuwe look & feel. En omdat ik er zo blij mee ben, krijg jij dit cadeautje van mij: neem deze pagina mee naar mijn afslankpraktijk en je krijgt 50% korting op je inschrijfgeld. Deze actie is geldig t/m 30 april 2020.

Zie ik je binnenkort? Ga jij straks slank de zomer in? Doen joh! Ik help je graag want afvallen doen we samen. This is the one! Vitale groetjes, Roos Zantkuyl

Het 1:1dieet met Roos Zantkuyl Voorzorgstraat 57, 2013VN Haarlem . 06-11741548 r.zantkuyl@xs4all.nl Kijk voor meer info op: www.1op1dieet.nl/consulent/roos-zantkuyl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen