bruisende zaken

Dit was het dan!

Dit was het dan!

01-05-2020

Bij deze schrijf ik, Isabel, voor mijn bedrijf, Voor een Ander Geluid, mijn laatste artikel van een serie Bruist-artikelen. Ik wil jou als lezer bedanken voor je tijd en ik hoop dat mijn artikelen over Loopbaanontwikkeling en het sterker blijven staan in de arbeidsmarkt, iets aan waarde hebben toegevoegd via Bruist.

Over verzuipen in het verzuimtraject naar 100% fitte werknemers en daarmee zeeën van tijd en honderden euro’s besparen!

De toekomst!

Naast het feit dat we nog steeds veel tijd besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling voor werknemers en loopbaantrajecten aanbieden, hebben wij op 9 juni 2020 onze eerste Masterclass: 100%BETER! We hebben een compleet programma ingericht hoe werkgevers zelf met een paar stappen efficiënter om kunnen gaan met verzuim en re-integratie situaties. Het programma bestaat met een rode draad uit: Introductie Overzicht Hamer techniek Voorkomende praktijkvoorbeelden Gezamenlijk toepassen van techniek Afsluiting & reflectie De masterclass 100% BETER, zal door mij persoonlijk gehost worden en wordt verder ondersteund door experts uit het werkveld. Voor meer informatie en aanmelding kun je uiteraard contact met mij zoeken op 06 1744 8088 en/of info@vooreenandergeluid.nl

Mijn ervaring met Haarlem Bruist

Ik heb er ontzettend van genoten om verschillende onderwerpen aan te snijden en ben er trots op dat ik in verschillende edities van Haarlem Bruist voorkom.

Zelf heb ik naast een hoop werk ook een hoop leuke nieuwe connecties aan mijn artikelen over gehouden. Ik kan elke ondernemer van Haarlem en omstreken adviseren om hier ook eens aan deel te nemen. Als het zo is dat u stiekem nog geïnteresseerd bent in een gratis loopbaangroei-gesprek, voucher, Ontwikkeladviestraject 45+, Outplacement, Verzuim & re-integratie, Werken aan Werk, leven lang leren en Studiekeuze, ondernemerschap of werkgeluk?

Neem dan gerust contact met ons op via info@vooreenandergeluid.nl, of stuur mij, Isabel Hamer, via LinkedIn een persoonlijk bericht of zoek mij op bij www.noloc.nl Want Loopbaan en coaching is er voor iedereen!

Bedankt en hopelijk tot ziens!

Voor een Ander Geluid | 06-17448088 | isabel.hamer@vooreenandergeluid.nl | www.vooreenandergeluid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).