column

Droom je er ook van om Italiaans te leren?

Droom je er ook van om Italiaans te leren?

01-06-2020

Of wil je je kennis van het Italiaans verbeteren? Ontdek nu het gemak van de online lessen van Altraitalia.

Al 15 jaar een begrip in het geven van Italiaanse lessen

Wat is leuker dan tijdens je vakantie in Italië je boodschappen kunnen doen in het Italiaans. Of een praatje maken met de eigenaar van je favoriete restaurant? AltraItalia kan je helpen om deze droom waar te maken.

Of je nu in Maastricht woont, of in Groningen, dat maakt niet uit. Online lessen: makkelijk, afwisselend en gezellig! Heb je interesse? Stuur ons een mail, dan nodigen wij je uit via een link voor een Zoom-meeting. Ook mogelijkheden om te starten met online groepslessen, privélessen voor gevorderden en conversatiecursussen.

Neem voor informatie hierover contact op met Altraitalia via info@Altraitalia.nl Wij nemen dan contact met jou op en beantwoorden graag al jouw vragen!

Wacht niet langer, maak jouw droom waar door je zo snel mogelijk in te schrijven!

Altraitalia | Tetterodestraat 34 RD, Haarlem | 0627001640 | alessandra@altraitalia.nl | www.altraitalia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).