column

Leer alles over de  Beautytrends van zomer 2020

Leer alles over de Beautytrends van zomer 2020

01-06-2020

De zomer is in zicht en zo ook de beautytrends! Het leven wordt steeds normaler dus het is belangrijk om goed voor de dag te komen. Dit zijn DE zomertrends voor 2020.

Beautytrend #1 Au naturel

Goed nieuws voor alle dames onder ons die geen held zijn met make-up. Een beetje smokkelen mag: verwen je huid met een hydraterende foundation, laat je jukbeenderen stralen met wat highlighter en geef jezelf roze blosjes met de juiste blush.

Beautytrend #2 Woeste wenkbrauwen

De woeste wenkbrauwen trend zet gestaag voort. Oftewel: die pincet mag nu toch écht de prullenbak in en we kunnen los met wenkbrauwpotloden, -poeders en -gel. We willen de wenkies vol, voller, volst in de lente en zomer van 2020.

Beautytrend #3 Neon on the line

Zwarte eyeliner zien we al een hele tijd in het straatbeeld, maar gekleurde eyeliner daarentegen nog niet. Gewaagd? Misschien een beetje, maar héél erg leuk voor de afwisseling. Vooral als het zonnetje zich straks laat zien straal jij extra met een geel, blauw of roze gekleurd lijntje.

Beautytrend #4 Wetlook lippen

Trek je lipgloss maar weer uit het stof
- of koop een nieuwe, misschien een beter plan
- want wat lippen betreft gaan we aankomend seizoen voor de wetlook. Je kunt de lipgloss zo dragen of 'm combineren met je favoriete lippenstift, net waar jij zin in hebt. Het enige dat belangrijk is? Glans! En veel ook.

Bron: fashionchick.nl

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).