Adverteren werkt!

column

	Op zoek naar een hamster?

Op zoek naar een hamster?

01-07-2020

Al zeker een jaar zeggen mijn kinderen dat ze een hamster willen. Ze mochten uiteindelijk een hamster, op voorwaarde dat ze hem zelf gingen betalen van hun eigen spaargeld en eerst grondig onderzoek gingen doen naar het leven van een hamster, wat heeft hij nodig voor onderhoud, hoe zit het met de verzorging etc. En de voorwaarde dat ze hem zelf eten zouden gaan geven en het hok schoon zouden gaan houden.

wist u dat hamsters meelwormen erg lekker vinden?

Dus mijn mannen hebben de ‘corona -thuiswerk-tijd’ nuttig besteed, uiteraard nadat ze klaar waren met het huiswerk, aan het afstruinen van internet op zoek naar informatie over een hamster. Hoe leeft een wilde hamster? Wat eet een hamster? Hoe zit het met de huisvesting? Welke speeltjes hebben ze nodig? Welke soorten hamsters zijn er eigenlijk? etc. Uiteindelijk besloten mijn kinderen dat het een Syrische hamster (goudhamster) moest gaan worden. Vervolgens hadden ze allemaal mooie hokjes gevonden, die ik vervolgens weer allemaal afgekeurd had omdat een Syrische hamster toch een slag groter is dan een dwerghamster en dus ook flink wat meer ruimte nodig heeft. Het hele onderzoek heeft wat tijd in beslag genomen maar….

Inmiddels hebben wij via marktplaats een al wat ‘ouder’ dametje gevonden van 1 jaar oud. Ze is onwijs lief en de kinderen zorgen er tot nu toe heel erg goed voor. Ze is gek op meelwormen als tussendoortje, waaraan de kinderen overigens in het begin even moesten wennen. Het geven van meelwormen is meteen weer een goede insteek richting de kinderen in het voeren van een gesprek over het eten van insecten door mensen in plaats van een stuk vlees

Zijlweg 68 Haarlem 023 – 531 60 33 www.merelsdierenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).