Adverteren werkt!

column

Hoe vind je jouw geluk terug?

Hoe vind je jouw geluk terug?

01-06-2020

Heb je in deze tijden van corona meer of juist minder tijd voor jezelf? Denk je des te meer na of maak je je zorgen over jouw situatie of kind en leven op dit moment? Wil jij je graag rustig en gelukkig voelen? Dat kan!

Volwassenen en kinder-life coach Joyce Romkes vertelt.

Volwassenen en kinderen kunnen bij mij terecht met vragen over familie, gezin, opvoeding, werk, financiën, gezondheid, verlies en rouw of ieder ander onderwerp, maar met name ook wanneer het onduidelijk is wat er precies aan de hand is. Door mijn helderziende gaven kan ik net even iets extra’s bieden, doordat ik dingen heel goed kan aanvoelen. Dit is niet zweverig maar heel (para)normaal. Ik ben nuchter, analytisch en doel- en oplossingsgericht.

Een gevoel van onrust en onbehagen komt vaak opzetten in situaties van onduidelijkheid. Als lifecoach begeleid ik mensen op weg naar geluk door resultaat uit inzicht. Ik vind het heel mooi als mensen die bij mij komen, zeggen het gevoel te hebben weer verder te kunnen en weer rust en blijdschap te voelen in hun leven.

Coaching kan plaatsvinden: 1,5 meter face to face (binnen of buiten in de natuur), online via zoom, email, telefonisch of een combinatie van voornoemde. Bel of mail nu voor een afspraak

06 10381039 | info@joyceromkes.com | www.joyceromkes.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).