Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wil jij ook scherp zien zonder lenzen of bril?

Wil jij ook scherp zien zonder lenzen of bril?

01-08-2020

Rijnzicht Oogkliniek is een gerenommeerde kliniek die gespecialiseerd is in ooglaseren en lensimplantaties. De 34-jarige Jop Franken van Nederland Bruist onderging hier afgelopen maart een ooglaserbehandeling. Hij vertelt je graag over zijn ervaringen!

“Ik heb al tien jaar lenzen en daarnaast een bril. Op een gegeven moment had ik het daar wel mee gehad. Het is zo’n gedoe met steeds lenzen in en uit doen, bovendien had ik last van droge ogen en irritatie bij zwemmen.

Via een kennis hoorde ik van Rijnzicht Oogkliniek, hij was heel tevreden over de laserbehandeling die hij hier had ondergaan. Ik ben me een beetje in de kliniek gaan verdiepen en het zag er allemaal zeer professioneel uit. Bovendien werd ik direct goed geholpen. Daarom heb ik besloten voor hen te kiezen.

Ik kreeg eerst een intake, waarin ze vertelden wat ik kon verwachten van de behandeling. Er werd ook gekeken of het überhaupt mogelijk was om me te laten laseren, dat is o.a. afhankelijk van de dikte van je hoornvlies en je exacte oogsterktes. Het mooie is dat de kliniek echt een eerlijk advies geeft welke behandeling het beste bij jou past.

Bij mij is gekozen voor de Trans-PRK techniek, een oppervlakkige laserbehandeling van het hoornvlies.

De eerste dagen na de behandeling waren mijn ogen wat gevoelig en moest ik ieder uur druppelen. Ik ben ook nog twee keer terug geweest voor controle, mijn brilsterkte bleek terug te zijn gebracht tot nul.

Het is bizar dat ik nu gewoon scherp kan zien zonder lenzen of bril. Wat dat betreft ging er een wereld voor me open.

Ja, zo’n laserbehandeling kost natuurlijk wel wat geld, maar wat mij betreft is het de investering meer dan waard. Ik ben er super blij mee en kan het andere mensen alleen maar aanraden.

Ik had het jaren eerder moeten doen!”

Hester van Nouhuijs volgde de specialisatie tot oogarts in het Oogziekenhuis Rotterdam, waar zij tot 2000 verbonden bleef als stafarts en zich specialiseerde in staar- en ooglidoperaties en refractiechirurgie. Van 2000 tot 2011 was zij werkzaam in het Diaconessenhuis Leiden. Zij is algemeen oogarts medeoprichter van Rijnzicht Oogkliniek en van Oogkliniek De Horsten. Zij is net als de andere vier oogartsen van Rijnzicht Oogkliniek een ervaren en geregistreerd Refractiechirurg.

Wil jij ook van je bril of lenzen af? Dan is een ooglaserbehandeling of lensimplantaat iets voor jou! Neem vóór oktober 2020 contact op met Rijnzicht Oogkliniek en ontvang als lezer van Bruist 50% korting op een vooronderzoek. Kijk voor meer informatie op onze website www.rijnzichtoogkliniek.nl

Rijnzicht Oogkliniek | Rijksstraatweg 324b, Wassenaar | 071-5192090 | info@rijnzichtoogkliniek.nl | www.rijnzichtoogkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).