column

	Mondverzorging         basis voor gezond en sterk gebit

Mondverzorging basis voor gezond en sterk gebit

01-09-2020

Vier jaar ‘Tandartsen aan de Herenweg’. Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij het ontstaan van deze praktijk. Eerst in een klein team en ik heb de praktijk groter zien worden. Een leuk team van enthousiaste collega’s die ieder op zijn of haar eigen vakgebied een bijdrage leveren aan goede mondverzorging.

Ik ben zelf zo’n 28 jaar geleden begonnen als assistente en door studie en opleidingen ben ik nu als paro-preventie assistente betrokken bij de praktijk. Mijn werkzaamheden liggen vooral op het gebied van preventieve mondzorg. Ik doe dit in de vorm van motiveren en het stimuleren van een goede mondhygiëne. Ik vind het persoonlijk contact met de patiënten heel belangrijk. Ik merk dat die persoonlijke aanpak de patiënten helpt in het in stand houden of verbeteren van hun gebitsverzorging. Iedere patiënt is voor mij uniek en ik probeer ook mijn ‘praatje’ of behandeling puur op de individuele patiënt af te stemmen.

Zelf heb ik bij ‘Tandartsen aan de Herenweg’ mijn draai helemaal gevonden en iedere dag is voor mij weer een nieuwe uitdaging. Voor mijzelf heb ik de visie dat een goede mondverzorging een basis is voor een gezond en sterk gebit.

Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 info@tandartsenaandeherenweg.nl www.tandartsenaandeherenweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen