bruisende zaken

Het beste voor jouw kind

Het beste voor jouw kind

01-09-2020

Het liefst ben je natuurlijk altijd zelf bij je kind, maar er moet ook gewerkt worden. Door een nanny in te zetten, kan je kind worden opgevangen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. “Je hebt bovendien geen last van die drukke ochtendspits omdat je je kind nog naar het kinderdagverblijf of naar school moet brengen”, aldus Chantal Pelgrim-Overmulder, eigenaresse van TopNanny. “Een nanny in huis brengt vooral veel rust met zich mee.”

“At TopNanny you are never ‘just a Nanny’, you are the nanny and you are amazing”

 

Chantal is sinds januari jongstleden de drijvende kracht achter TopNanny. Hiervoor werkte ze ruim 20 jaar in de kinderopvang. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt ze enthousiast. “Mijn drive blijft echter hetzelfde; zorgdragen voor kwalitatief goede opvang voor ieder kind.”

Quality time

Op dit moment bedient TopNanny circa 50 gezinnen in heel Nederland. “Een nanny geeft je kind de aandacht die het verdient. Als kind heb je gewoon je eigen speelgoed bij de hand en je kunt fijn afspreken met vriendjes in de buurt. Een nanny neemt ook licht huishoudelijke taken over, hierdoor heb je als ouders na een drukke dag op het werk ook echt even ‘quality time’ met de kinderen. De eerste prioriteit ligt altijd op de verzorging en begeleiding van de kinderen.”

Uitgebreide selectieprocedure

“Het streven van TopNanny is dat we de beste nanny matchen met het gezin. Onze missie is voor ieder gezin een geschikte en gekwalificeerde nanny te vinden. In een persoonlijk gesprek met de ouders inventariseren we waar de behoefte van het gezin en de kinderen liggen.

Na het intake gesprek maken we een vacature op met het gewenste profiel voor een nanny, hiermee starten we de werving en selectie voor de TopNanny voor jullie gezin. Ouders vertrouwen hun dierbare kinderen toe aan de verzorging door een Nanny, wij selecteren dan ook streng zodat er kwalitatief, goede en fijne opvang verzorgd word. Daarnaast zijn ook nannies toppers in activiteiten verzinnen, leuke dingen doen en liefdevolle aandacht.”

Nanny Academy

“In de nabije toekomst gaan we ook starten met een Nanny Academy. Mensen die graag als nanny willen werken maar nog geen geschikt diploma hebben, kunnen via ons een opleiding volgen. Houd dus vooral onze website in de gaten!”

 

Tip: Als je een beroep doet op een nanny, heb je gewoon recht op kinderopvangtoeslag.

De Bosrand 44, Zutphen | 0575-848432 | informatie@topnanny.nl www.topnanny.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).