column

Tips uit de praktijk:   De inzittendenverzekering

Tips uit de praktijk: De inzittendenverzekering

01-09-2020

Ons werk als letselschade-advocaten brengt met zich mee dat wij veel ellende voorbij zien komen. Helaas komen wij ook situaties tegen waarin wij mensen niet kunnen helpen. Dit doet zich bijvoorbeeld voor wanneer iemand een verkeersongeval overkomt waarvoor niemand aansprakelijk kan worden gesteld. Wat veel mensen niet weten is dat u zich hiervoor kunt verzekeren door een inzittendenverzekering af te sluiten. Dan kunnen wij u wèl helpen.

Wilt u daarover meer weten, neem dan contact met ons op!

Wat?

Een inzittendenverzekering is een aanvullende verzekering die u naast uw gewone autoverzekering kunt afsluiten. Met een inzittendenverzekering bent u als bestuurder ook verzekerd voor schade als gevolg van een ongeval waarvoor niet iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld, zelfs wanneer u zelf de veroorzaker bent.

Waarom?

De inzittendenverzekering is vooral van belang als de bestuurder zelf het ongeluk heeft veroorzaakt of als er geen schuldige kan worden aangewezen. Bij een normale WAM-verzekering wordt de schade van de bestuurder dan niet vergoed. Met een inzittendenverzekering kunt u zich tegen dergelijke schade verzekeren.

De inzittendenverzekering geldt in principe voor alle inzittenden, dus zowel voor bestuurder als de passagiers. Passagiers zullen veelal ook onder de dekking van de WA-verzekering van de bestuurder of de WA-verzekering van de veroorzakende partij vallen.

Hulp nodig?

Mocht u slachtoffer zijn geworden van een verkeersongeval en vragen hebben over hoe u uw schade kunt verhalen, neem dan gerust contact met ons op.

Kleine Houtweg 113 Haarlem | 023-8200690 info@vanww.nl | www.vanww.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen