Adverteren werkt!

column

maand van de oudere kat

maand van de oudere kat

01-10-2020

Natuurlijk is ‘oktober, de maand van de oudere kat’, uitgeroepen door een farmaceut. Dus toen ik het las dacht ik in eerste instantie: “Wat hebben ze nu weer bedacht om extra geld in het laatje te brengen?” Maar toen ik het even liet bezinken, vond ik het eigenlijk nog niet zo’n slecht idee.

Heeft uw kat een verhoogde bloeddruk?

Katten van boven de 7 jaar worden tegenwoordig al oudere katten genoemd. Veel katten hebben op latere leeftijd last van artrose, verhoogde bloeddruk of tumoren. Door geregeld je kat na te laten kijken, worden redelijk wat ziekten vroegtijdig opgespoord en kan uw kat nog een poosje met zo min mogelijk klachten door het leven. En dat is natuurlijk hetgeen we altijd willen. Oud worden met zo min mogelijk gebreken.

Een van de sluimerende ziekten die katten kunnen hebben is een verhoogde bloeddruk. Een hoge bloeddruk bij katten kan leiden tot acute blindheid, nierfalen, hersenbloeding(en), hartfalen en hartritmestoornissen. Om de drempel lager te maken om de bloeddruk van je kat te laten meten, hebben wij als praktijk besloten om in oktober 10% korting te geven op het laten meten van de bloeddruk bij je kat.

U betaalt dan € 25,90 in plaats van € 28,80.

Zijlweg 68 Haarlem 023 – 531 60 33 www.merelsdierenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).