column

Energetische therapie als oplossing voor jouw klachten

Energetische therapie als oplossing voor jouw klachten

01-10-2020

Energetische therapie is een holistische, zachte vorm van therapie, waarbij gekeken wordt naar jou als geheel. Hierdoor is het mogelijk om de oorzaak van jouw klacht aan te pakken, zodat deze blijvend kan herstellen.

Een gezond lichaam zal steeds de natuurlijke balans in jouw lichaam proberen te herstellen. Op het moment dat er klachten (ofwel fysiek, mentaal of emotioneel) ontstaan is de balans al een tijdje verstoord en lukt het jouw lichaam niet meer goed om zelf de natuurlijke balans terug te vinden, wat je ervaart door middel van jouw klacht (je lichaam geeft een signaal af). Dit kan komen door een tekort aan energie of blokkades in het lichaam die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld langdurige stress/belasting, trauma of een ongezonde levensstijl. Met energetische therapie kan dit tekort aan energie worden aangevuld en blokkades worden opgeheven. Energetische therapie kan bijvoorbeeld helpen bij klachten als rug- nek- en schouderklachten, voortdurende pijn, een burn-out, hooggevoeligheid, klachten die steeds terugkeren of uitbehandeld zijn.

In onze maatschappij is het normaal dat we eerst gaan kijken naar waar het pijn doet en daar dan een zalfje of pilletje of als dat niet meer helpt uiteindelijk een operatie voor overwegen in plaats van dat we eerst gaan kijken wat er nu eigenlijk aan de hand is en de oorzaak aanpakken. Dit is nu juist wat energetisch therapie voor jou kan doen. Nieuwsgierig geworden wat energetisch therapie voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Volwassenen maar ook kinderen en dieren zijn welkom in de praktijk van Joyce Romkes.

06 10381039 | info@joyceromkes.com | www.joyceromkes.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen