column

Bijzondere tijden vragen om bijzondere keuzes

Bijzondere tijden vragen om bijzondere keuzes

01-12-2020

Na 2 jaar is dan de tijd gekomen voor mijn laatste column over Life Coaching. In deze periode heb ik verschillende onderwerpen mogen bespreken. Onder andere dat de keuze om naar een Life Coach te gaan niet soft is maar juist enorm moedig is.

Je eigen gedrag van alle kanten willen bekijken is een bewuste keuze en creëert duidelijkheid in het aanschouwen van je eigen gedachten, emoties en acties. Je ervaart dat je er wél invloed op hebt. Het herkennen en erkennen van je eigen emoties, wetende dat angst een slechte raadgever is. Onderwerpen als focussen, communicatie, veerkracht en emoties heb ik uitgelicht, waarvan bewust met jezelf en de anderen omgaan een van de belangrijkste terugkerende thema’s is. Met als belangrijke vraag: “Als je wat zachter naar jezelf bent wat zou dat dan voor jou veranderen?” Deze bijzondere tijden vragen om bijzondere keuzes. Zo heb ik de afgelopen periode, die ook bij mij stiller was, gebruikt om een inspirerende workshop te schrijven samen met een bevriende Life Coach.

Deze workshop is er op gericht om in deze bijzondere tijden bewust te worden van je ongekende veerkracht, het creëert een krachtige ondersteuning. Een ‘EmpowerMoment’. Wat dan ook gelijk de titel van onze workshop is. Waarbij wij al onze opgedane kennis en ervaringen inzetten om jou een persoonlijk ‘EmpowerMoment’ te bezorgen. Zodat je het nieuwe jaar in kan stappen met het gevoel dat wat er ook op jouw pad gaat komen, je voldoende gereedschap hebt om er op de juiste wijze mee om te gaan. Wil je meer informatie neem dan contact op. Ik wens jullie een jaar vol inspiratie en veerkracht. En…volg je hart want dat klopt!

Coachingspraktijk Dromen Durven Delen | Marjolein Schultheiss | dromendurvendelen@gmail.com | 06-14987372

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen