bruisende zaken

Voor een stralend witte lach

Voor een stralend witte lach

01-12-2020

Een mooi wit gebit, wie wil dat nu niet?! Bij Mijn Tandenbleker Haarlem helpen ze je hier maar al te graag bij. “Of je nu gaat voor een natuurlijk resultaat of voor een extra wit gebit, bij ons is het allemaal mogelijk”, aldus eigenaresse Samira Abziz.

“Ik werkte al een aantal jaar in deze branche toen ik eerder dit jaar de kans kreeg om het bedrijf over te nemen”, vertelt de jonge onderneemster enthousiast. “Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen. We zijn weliswaar verdergegaan onder een andere naam, maar we zijn nog steeds hét adres voor het laten bleken van je tanden.”

Veilig bleken

En dan heeft ze het over veilig bleken, benadrukt Samira. “Wij bleken zonder peroxide en werken uitsluitend met producten die op geen enkele wijze schade aan kunnen richten aan jouw gebit.” Bij Mijn Tandenbleker Haarlem doen ze er bovendien alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. “Tijdens de behandeling lig je in een comfortabele behandelstoel terwijl je ondertussen heerlijk ontspannen naar een film kunt kijken of muziek kunt luisteren.”

Wit, witter, witst

Wie bij Mijn Tandenbleker Haarlem een afspraak maakt, krijgt altijd een persoonlijk en vrijblijvend advies. “Ik informeer mijn klanten over de behandeling en vertel eerlijk welk resultaat mogelijk is en hoeveel bleeksessies daarvoor nodig zijn. In principe kunnen deze sessies – van elk twintig minuten – gewoon achter elkaar plaatsvinden, met een korte pauze tussen elke sessie, zodat je vervolgens met een mooi wit gebit weer naar huis gaat. Indien nodig kunnen wij voor het bleken de tanden polijsten voor een optimaal resultaat. Hoe wit je tanden uiteindelijk kunnen worden, verschilt per persoon. Ervaar het gewoon zelf en maak een afspraak zodat ook jij straks weer met een stralend witte lach door het leven gaat.”

Houd onze website en social media in de gaten voor mooie acties!

Generaal Cronjéstraat 53, Haarlem | 06-48469230 | Eigenaar: Samira Abziz www.mijntandenblekerhaarlem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen