column

Levensvuur

Levensvuur

01-02-2021

Tijdens de signeersessie van een bijzonder spreekster en schrijfster sloot ik achteraan in de rij. Zelf had ik haar boek niet, was het ook niet van plan te kopen en toch wilde ik die handtekening. Het intrigeerde mij: op mijn 10e deed ik aan handtekeningen jagen, maar op mijn 48e… Waarom?!

vergoeding (deels) mogelijk

Met nog een paar wachtenden voor me, realiseerde ik me waar het om ging. Ik wilde door haar gezien worden, al was het maar voor een nanoseconde! Toen het mijn beurt was, legde ik haar uit waarom ik daar stond. Ik voelde me weer 10: een beetje verlegen en eigenlijk helemaal niet uit op een handtekening, maar wel op contact met iemand die mij inspireert. En ze zag me! Ze nam de tijd, luisterde en ze bevestigde dat het zó belangrijk is om gezien te worden. Ik voelde mij gezien als persoon én gezien in mijn verlangen! Hoe fijn en belangrijk het ook is om erkenning en waardering van de ander te krijgen, de basis ligt bij het erkennen van en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen verlangens en behoeften. Noem het persoonlijk leiderschap, emotionele intelligentie of gewoon persoonlijke groei. Het begint bij de verbinding met jezelf, bij het moment dat er een lichte sprankel merkbaar is van wat je zou willen. Naast je gedachten zijn fysieke en emotionele sensaties belangrijke spelers in dit spel om de waakvlam in jezelf verder te laten oplaaien. Door dit moment serieus te nemen en verder te onderzoeken, kunnen oude verwachtingspatronen veranderen en wordt nieuwe geschiedenis geschreven.

Sandra Klein is lichaamsgericht therapeut en coach in persoonlijke groei, stress- en traumaverwerking. Zij begeleidt mensen bij het vergroten van hun innerlijke veerkracht.

Raadhuisstraat 56a Heemstede 06-12177155 info@totembodymind.nl www.totembodymind.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen