column

Huisreiniging

Huisreiniging

01-02-2021

Onprettig gevoel in huis? Laat je huis energetisch reinigen.

Sommige huizen voelen onprettig aan of misschien heb je het gevoel dat er negatieve invloeden in jouw huis aanwezig zijn. Het kan zijn dat je vreemde geluiden hoort of andere onprettige dingen waarneemt. Gevoelige mensen, kinderen en dieren kan dit onrustig maken zonder te weten waar dit nu precies vandaan komt. Als medium kan ik jouw huis “lezen” en deze energetisch reinigen.

Bij een huisreiniging kom ik bij de bewonders thuis en zal ik als eerste een gesprek hebben met hen over wat zij ervaren in het huis. Daarna zal ik door het huis lopen en waar nodig de verschillende ruimtes reinigen met o.a. witte salie of andere middelen. Daarbij stem ik mij af op de energieën in het huis, waardoor ik informatie verkrijg. Aansluitend vertel ik in een consult wat ik heb waargenomen in het huis en bij de bewoners. De dingen die op dat moment van belang zijn zullen daarbij naar voren komen, waarop ik hen kan adviseren. Een huisreiniging zorgt ervoor dat de oude als negatief ervaren energieën opgeruimd worden en er weer positieve energie kan gaan stromen in het huis, waardoor de innerlijke rust van de bewoners hersteld kan worden.

Ervaar zelf wat een huisreiniging voor jou kan doen & neem vrijblijvend contact op!

06 10381039 | info@joyceromkes.com | www.joyceromkes.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen