Column

De verandering zit in jezelf!

De verandering zit in jezelf!

01-03-2021

Er staat in mijn coaching studio een quote en die luidt “Never be afraid of change. You may lose something good but you may gain something even better!”

Mind & Thoughts by Magda

Als we het hebben over gedragsverandering is het voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als jij iedere keer hetzelfde doet, dan zul je iedere keer weer hetzelfde krijgen en dat is nu eigenlijk niet meer wat je wilt. Als jij durft los te laten dat wat zo vertrouwd voelt maar je niet verder helpt, dan weet ik zeker dat er iets moois op jouw pad komt. Vertrouw daar op en geloof het.
- Het geloof in jezelf is je grootste kracht!
- Geef niet toe aan verkeerde prikkels.
- Laat je gewenste verandering zien en pas het bewust toe.

- Houd dit vol ook bij tegenslagen want dan ga je merken dat jij je oude gewoonte hebt omgezet in nieuwe, voor jou positief werkende gewoonte.

Gedragsverandering is een proces. Een proces van bewust worden en erkennen waarmee je bezig was en bewust weten welke richting je op wilt. En als jij BEWUST iedere stap neemt, dan weet ik zeker dat jij een heel mooie transformatie zult ondergaan! LEEF, zoals je eigenlijk zou willen!

De verandering zit in jezelf, ik help je bij het aanleren van opbouwende, positieve gewoontes.

Voor meer informatie: Mind & Thoughts by Magda Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen