Adverteren werkt!

column

Hoe houd je je staande in  een overweldigende wereld  als hoogsensitief pesoon?

Hoe houd je je staande in een overweldigende wereld als hoogsensitief pesoon?

01-04-2021

HSP coach Joyce Romkes vertelt.

Voel je je vaak onbegrepen? Heb je levendige dromen en heb je iedere dag wel even tijd alleen nodig om je op te laden? Als hoogsensitief persoon kun je de wereld en alle indrukken als zeer heftig ervaren. Geluiden komen harder binnen, je voelt de energie en emoties van andere mensen en je weet vaak niet meer wat je zelf vindt, denkt of voelt, laat staan wat je moet doen. Als je je niet bewust bent van jouw hoogsensitiviteit kun je daar dan ook erg van in de war raken. Toen ik opgroeide wist ik niet dat niet iedereen zo was als ik. Ik werd vaak als lastig bestempeld. In werkelijkheid was ik sneller moe en ontregeld door alle indrukken en energieën van anderen. Ik werd als lastig ervaren en moest niet zo zeuren. Het vervelende was echter dat ik het zelf ook niet begreep. Ik hield van sporten en had een topconditie. Waarom werd ik altijd moe en mijn broers en zussen niet? Ik kwam in een spiraal van onbegrip van mijn omgeving en van mijzelf, waardoor het alleen nog maar erger werd. HSP herkennen bij jezelf is dan ontzettend belangrijk voor de kwaliteit van jouw leven. Als HSP- en lifecoach kan ik jou als ervaringsdeskundige jezelf beter leren begrijpen en je inzicht geven hoe je daar het beste mee om kunt gaan in deze overweldigende wereld. Voel jij je niet zo zeker als je graag zou willen en zou je je graag wat meer in balans willen voelen en in contact met jezelf? Wil je weten of jij ook HSP bent? Ga nu naar mijn website www.joyceromkes.com en neem contact op via info@joyceromkes.com en Je ontvangt dan de gratis HSP test. Na het invullen en retourneren van de test krijg je de gratis testuitslag en een 10 minuten toelichting en Q&A per telefoon.

Coaching kan plaatsvinden: 1,5 meter face to face (binnen of buiten in de natuur), online via zoom of email, telefonisch of een combinatie.

Bel of mail nu voor een afspraak naar info@joyceromkes.com of bel naar 06-10381039.

06 10381039 | info@joyceromkes.com | www.joyceromkes.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).