column

Tips om je huid lenteklaar te maken

Tips om je huid lenteklaar te maken

01-04-2021

Het is april en dat wil zeggen dat het nu echt lente is. Met de warmere, zonnigere dagen die om de hoek loeren, is het tijd om je huid aan te passen aan de lente. Met deze zes tips is jouw huid klaar voor de lente!

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag of workshops. Neem contact op voor persoonlijk advies.

1.Lichte textuur foundation

Kies voor een transparante foundation om een frisse lente look te creëren. Denk aan een crèmige foundation. Je mooi huid blijft daardoor wel zichtbaar. Om dit transparante effect beter tot zijn recht te laten komen, raden we je aan om eerst een primer aan te brengen. Hiermee zorg je dat je je huid echt van binnenuit laat stralen. Misschien heb je aan de winter nog wat rode plekjes en oneffenheden overgehouden? Werk deze dan weg met een concealer. Stip de plekjes licht aan en vervaag de make-up. De basis voor je lente make-up look is gelegd..

2. Frisse glans door te highlighten

Wie heeft er in de winter geen last van een doffe en grauwe huid? Het wordt tijd om te stralen. Dat doe je met behulp van highlighter. Nu gaan we dit accentueren door ook een frisse glans over de huid heen te leggen. Gebruik hiervoor een zachte kleur highlighter, die je eventueel een beetje mengt met je foundation voor een extra natuurlijk effect. Breng de highlighter aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen, op de neusbrug en de cupidoboog.

3. Lentekleuren oogschaduw

In de lente is het een goed idee om te beginnen met zachte kleuren oogmake-up. Je kunt er zo langzaam aan wennen dat je weer wat opvallendere kleuren kunt gaan dragen. Voorbeelden van zachte kleuren oogschaduw zijn: rosé, geelgoud, lichtkoper en denk ook aan pasteltinten. Het hangt van jouw huidtint, oogkleur en persoonlijke stijl af, wat mooi bij je past. Een extra tip voor een frisse lente make-up look: breng een beetje witte oogschaduw aan op de binnenkant van je ooglid richting je binnenooghoek.

4. Zachte, stralende lippen

Om lipmake-up goed tot zijn recht te laten komen, zijn zachte, schilfervrije lippen een ‘must’. Dat bereik je heel eenvoudig door met een schone tandenborstel met wat water je lippen voorzichtig te scrubben. Daarna breng je een hydraterende lippenbalsem aan met een kleurtje of maak je je lippen daarna op met een mooie kleur lipmake-up. Denk voor een frisse lente look aan kleuren als oudroze, pastelroze, zacht rood en nudetinten. Voor extra nadruk breng je er een transparante lipgloss over aan.

Model @irabeelidelbelfort Fotograaf @nicogarstman Makeup hair & Styling Annemieke Tip @muahlatip

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen